![]() |
|
|||||||
| vBulletin Eklentiler [3.6] Vbulletin 3.6 Sürümüne ait Eklentiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
Forumda Aranan Kelimeleri Ana Sayfada GösterinForum Arama İstatistikleri / Forum Search Stats V.2 Orj. Link: Forum Search Stats V.2 - vBulletin.org Forum Açıklama : Arama yapılan kelimeleri anasayafa gösterir. Bir nevi arama istatistikleri vazifesi görmektedir. |
|
||||
|
Forum Arama İstatistikleri / Forum Search Stats V.2
Orj. Link: Forum Search Stats V.2 - vBulletin.org Forum Açıklama: Arama yapılan kelimeleri anasayafa gösterir. Bir nevi arama istatistikleri vazifesi görmektedir. Ekran görüntüsü için UVB anasayfasına bakmanız yeterlidir. "Aranan Kelimeler" kısmına. Kurulum: Kod: Upload dizinindeki dosyaları gerekli dizinlere upload ediniz. [product] Forum Search Stats 2.0 dosyasını ürün yöneticisinden import ediniz. Template Düzenlemeleri: Forumhome template'ni açınız. Bul: Kod: PHP- Kodu:
Kod: PHP- Kodu:
Caps ; ![]() Eklentiyi Kuranlar Kurdum Butonuna Tıklasınlar. DOWNLOAD: RapidShare: Easy Filehosting Web Hosting - Dedicated Server Dosya şifresini Görmek İçin Konuya cevap yazmalisiniz.. [hide] PHP- Kodu:
|
| Buraya Reklam Vermek Sadece 15 TL!! |
|
vBulletincim Devredilmiştir.. Eklenti Yardım Ve Destek İçin vBulletinDestek.Org vBulletin |
|
|||
|
teşekkür
|
| Reklam Alanı |
|
vBulletincim Devredilmiştir.. Eklenti Yardım Ve Destek İçin vBulletinDestek.Org vBulletin |
![]() |
| Etiketler |
| ana, aranan, forum arama istatistikler, forum search stats, forumda, gösterin, kelimeleri, sayfada |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|